DevOps

DevOps és la tendència actual en automatització de sistemes i reorganització dels equips de treball per tall de millorar el time to market dels desenvolupadors.

Aquesta filosofia requereix d’eines i coneixements que resulten aliens als tècnics més tradicionals.

A Floss hem col·laborat amb diverses entitats, tant públiques com privades, per tal d’aconseguir que es modernitzin les seves infraestructures i es pugui millorar l’estabilitat i la funcionalitat dels desenvolupaments propis.

Estem orgullosos d’haver col·laborat en la formació, l’arquitectura i el suport de la plataforma Docker Enterprise de Desigual, que va resultar guanyadora del primer premi Docker Customer Innovation Award.

En 5 mesos van passar de no tindre personal qualificat en Docker a desplegar en producció el seu primer desenvolupament amb Spring Boot dockeritzat.

Hem desplegat les infraestructures Kubernetes dels Ajuntaments de Rubí i de Sant Cugat, dotats en l’actualitat de Gitlab i Traefik, per a l’automatització de tasques i la millora de la seguretat i disponibilitat de serveis troncals i la introducció de la filosofia d’Infraestructura com a Codi.

Zitro Games ha confiat en nosaltres per a l’auditoria, disseny i ampliació dels seus clusters Docker Swarm, amb els quals gestiona aplicacions mòbils d’àmbit global.